Új, egyedülálló online előjegyzési rendszer Budapest legnépszerűbb orvosaihoz: A betegek várják, hogy Ön is regisztráljon, és tagja legyen a rendszernek!

Részletes tájékoztatóért kattintson ide.

Meglepőnek tűnhet, de ma már a páciensek többsége – a kutatások szerint 67%-a – az interneten tájékozódik tüneteiről és szakorvosokat is a világhálón keres.

Sok jól ismert, „régi” betege is kereső-programok segítségével talál Önre és potenciális új páciensei jelentős része is az internet segítségével veszi fel a kapcsolatot Önnel.

Régi beteg és sok új beteg
így jutnak el Önhöz az interneten...
 • A páciensek egyszerűbben és gyorsabban akarnak időpontot foglalni

 • A betegeknek rengeteg idő és energia befektetésbe kerülhet, hogy megtalálják a megfelelő orvost

 • Gyakran előfordul, hogy a választott orvos vagy rendelője telefonon nem elérhető

 • Sokszor a betegek olyan időpontban érik el az orvost, amikor nem tudja megfelelő formában rögzíteni a bejelentkezés adatait


Az internet átalakítja a szokásokat – szembe kell nézni a kihívásokkal!
Az Ön praxisa elérhető az interneten? Rendelkezik már saját honlappal?

Legyen tagja a Doktor-ok.hu-nak, mert az egyedülálló orvosi időpont előjegyzési portál kivételes előnyöket kínál a honlappal még nem rendelkező és a saját weboldallal bíró orvosoknak egyaránt.

A online rendszerben Budapest legnépszerűbb orvosai szerepelnek. Ön a megkérdezett páciensek szerint közéjük tartozik: jóhírű orvos, akiben bíznak a betegei. Rajtuk keresztül jutottunk el mi is Önhöz.

Szerepeljen a Doktor-ok.hu oldalon is, mert itt fogják keresni Önt régi és új páciensei! MI KÖLTÜNK ÖN HELYETT a marketingre és bizalomépítésre, hogy Önnek csak a gyógyítással kelljen foglalkoznia!

Hogyan irányítja Önhöz a Doktor-ok.hu a betegeket?

Online időpontfoglaló portálunkon keresztül betegei könnyedén bejelentkezhetnek az Ön rendelésére legyen szó rutin beavatkozásokról, kontrollvizsgálatokról vagy egyedi kezelésről.

 • 1. lépés

  A páciens a Doktor-ok.hu oldalon egy gyorskereső segítségével megtalálja a lakhelyének és tüneteinek megfelelő orvosokat. Választását a korábbi betegek értékelése, véleménye is segíti.

 • 2. lépés

  A kiválasztott orvoshoz azonnal online be is jelentkezhet az orvos és a klinika/rendelő által rendelkezésre bocsátott szabad időpontok közül választva.

 • 3. lépés

  Kiválasztott orvosként Ön saját felhasználói felületén egyaránt látja az időpontfoglalást és a páciens adatait. A továbbiakban dönthet a vizsgálat időpontjának elfogadásáról vagy elutasításáról; döntéséről betege e-mailben és sms-ben is értesítést kap.

Promóciós kampányunk keretében a online rendszerünkön keresztül érkező betegeket Doktor-ok Páciens kártyával ajándékozzuk meg, ezért arra kérjük Önt, hogy első alkalommal lehetősége szerint részesítse valamilyen kedvezményben ezeket a betegeket.

Nem csoda, ha Ön most még idegenkedik az online előjegyzéstől,
de a Doktor-ok.hu minden kételyre szolgál megnyugtató válasszal, és még egy meglepetést is tartogat…

Azonban ez nem teljesen igaz..

 • A páciensnek gyakran csak többszöri telefonos próbálkozás árán sikerül felvennie a kapcsolatot Önnel, rendelőjével vagy a klinikával.

 • Az e-mailen keresztül történő hagyományos foglalás nem azonnali, többkörös egyeztetést igényel.

Ez nem minden esetben felel meg a valóságnak..

 • A kifejezetten személyes kontaktust igénylő páciensek, vagy akik azonnal megválaszolandó kérdésekkel keresik az orvost, ezután is felvehetik Önnel a kapcsolatot telefonon. A többi páciens számára az online időpontfoglalás egy új, egyszerű, gyors és olcsó kommunikációs csatornát kínál.

 • Az interneten keresztül történő ügyintézés hazánkban is egyre szélesebb körben terjed el: 2 éve még csak a lakosság 42%-a, ma már több, mint kétharmada használja a világhálót adminisztratív feladatai, vásárlásai lebonyolítására. A jövőben ez a trend tovább folytatódik; az internet alapvetően átalakítja a népesség fogyasztói szokásait.

Ilyen formában ez nem igaz..

 • Gyakran előfordul, hogy a beteg azért nem jön el a vizsgálatra, mert nem sikerül elérnie telefonon az orvost, a rendelőt. Az online rendszerben a páciensnek meg kell adnia az adatait, így lehetősége nyílik felvenni Vele a kapcsolatot, ha nem jelenik meg a regisztált időpontban a rendelésen.

A regisztráció számos előnnyel jár és csupán néhány percet vesz igénybe..

 • Pontosan azért kerestük fel Önt, mert sok páciense van, akik a jövőben is Önre bízzák az egészségüket. Az internet korában ők is a világhálón keresik majd Önt, és az online rendszerben való megjelenése versenyelőnyt jelenthet Önnek orvos kollégáival szemben.

 • A rendszer könnyen kezelhető; használatának elsajátítása nem igényel különösebb szaktudást vagy időráfordítást. Adatainak megadását követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és létrhozzák profilját a rendszerben.


Honlapunkon való regisztrációért cserébe Ön a következőket kapja:

 • Szakértő promóciós kampányt, amely új pácienseket eredményez Önnek, ezért a marketinggel nem kell többé foglalkoznia

 • A Doktor-ok rendszerben létrehozott profilja korlátlan számú időpont rögzítését teszi lehetővé online és offline módon egyaránt

 • Lehetősége nyílik, hogy Önmagát, orvos kollégáit vagy klinikáját bemutassa a honlapon

…és egy meglepetés,
ha szeretné a rendszert közelebbről megismerni és kipróbálni, hogy kétségei eloszoljanak:

Lehetőséget biztosítunk Önnek és rendelőjének, klinikájának arra, hogy 3 hónapig INGYEN használja a Doktor-ok.hu weboldalt annak minden előnyével.

Két hónap leteltével Ön eldöntheti, hogy:

 • valóban haladni akar-e a korral,

 • igazodni kíván a páciensek igényeihez,

 • és elsők között szerepelni a legnépszerűbb orvosokat nyilvántartó rendszerben, vagy sem.

Mindehhez pedig csupán annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található űrlapon megadja adatait (név, e-mail cím, telefonszám) és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és két napon belül létrehozzák felhasználói profilját a Doktor-ok rendszerében.

A próba időszak INGYENES, ezért nincs mit vesztenie! A regisztráció nem jár semmiféle kockázattal és csupán pár percet vesz igénybe:

Még egy nagyon fontos kérdés:

Az orvos-beteg kapcsolat alapja a bizalom. Amikor a beteg egy korábban nem tapasztalt tünettel szembesül, sokszor egy új orvost kénytelen keresni, akivel korábban soha nem találkozott. A páciensek az interneten a Doktor-ok.hu oldalán minden eddigi rendszernél gyorsabban és egyszerűbben fognak rátalálni Önre!

Elismeri, hogy kihagyhatatlan lehetőség, hogy regisztráljon a Doktor-OK.hu-n?
Doktor
Felhasználónév:  
Jelszó:
Jelszó ismét:
Név:  
Nem:
Szakterület:
Telefonszám:
 -   - 
Az sms értesítés miatt szükséges.
E-mail:
Klinika / Magánrendelő
Klinikák:
Felhasználónév:    
Jelszó:
Jelszó ismét:
Név:
Szakterület:
Település:
Irányítószám:
Közterület neve:
Közterület típusa:
házszám:
Telefonszám:  -   - 
E-mail: